Dobrodošli na naše stranice // 

Poštovani posjetitelju,
dobrodošli na našu internet stranicu www.dalmacija-raj.com gdje ćemo predstaviti našu turističku ponudu i pružiti ponešto drugih informacija o našoj turističkoj regiji.

Dalmacija-Raj tim djeluje sa smještajnim objektima na području srednje Dalmacije. Tijekom dugih godina poslovanja, ugostili smo veliki broj domaćih i stranih turista iz cijeloga svijeta. Većina njih su naši stalni gosti već dugi niz godina. Vaš Dalmacija-Raj tim na ovim stranicama želi vam dobrodošlicu i ispunjenje svih vaši želja vezanih za nezaboravan odmor u srednjoj Dalmaciji. Tihe uvale i pješčane plaže na prekrasnom prostoru srednje Dalmacije uz nezaboravan zalazak sunca na jednoj od njih čekaju Vas!

Naša ponuda u ovom trenutku obuhvaća objekt “Villa Jagoda“ u mjestu Nemira pored Omiša. U skoroj budučnosti na ovim stranicama imati ćete priliku pronaći nekoliko objekata na području srednje Dalmacije.

Vaš Dalmacija-Raj tim
headbanner_hrvatski

 
thumb_villa-puharic Villa Puharić smještena je u centru Makarske te u neposrednoj blizini gradske plaže (cca 50 m). Svojim položajem omogućiti će Vam vrlo miran i kvalitetan boravak u samom objektu, a ipak samo nekoliko minuta hoda do glavne gradske šetnice...
slika001s Apartmani Villa Jagoda potpuno su i suvremeno opremljeni, te su obogaćeni pripadajućim terasama, s kojih se pruža predivan pogled na srednjodalmatinske otoke. Mi se nadamo da će svaki naš gost „doći kao gost i otići kao prijatelj".
P3270224_resize Nemira je naselje udaljeno 3 km od Omiša u smjeru Makarske. Na dvije prekrasne šljunčane plaže možete uživati plivajući u kristalno čistom moru i "sakriti se" u sjeni borova.
bottle
Adresa //
> Dalmacija-Raj
> Poljička cesta Luka 31
> 21315 Dugi Rat , Hrvatska


Kontakt //
> tel/fax. +385 (0)21 734585
> gsm: +385 (0)98 542 466
> e-mail: info@dalmacija-raj.com


beach
Smještajni kapaciteti //
> Vila Jagoda

Vremenska prognoza //
> Split
> Dubrovnik